Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به امضای سند همکاری های 5 ساله ایران و عراق گفت: این سند، نقشه راهی برای همکاری های مشترک ایران و عراق در عرصه مسایل مربوط به بازار کسب و کار، آموزش های مهارتی و رفاه اجتماعی است که در توسعه فعالیت های اقتصادی دو کشور موثر خواهد بود .
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، محمد شریعتمداری در پایان سفر دو روزه خود به کشور عراق در تشریح دستاوردهای این سفر اظهار کرد: سند همکارهای مشترک دو کشور در حوزه روابط کار ، رفاه اجتماعی و مهارتی به امضای دو طرف رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از جمله مباحث مورد توافق را روابط کار، سه جانبه گرایی، مسایل کارگری و کارفرمایی، تشکیل اتحادیه ها و توسعه آنها ، ایمنی، حفاظت و بازرسی کار و استانداردهای مربوط به آن خواند و تصریح کرد: بدین ترتیب در طول پنج سال آینده دو دولت در این زمینه ها همکاری و آموزش های مشترک خواهند داشت.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به آموزش های فنی و حرفه ای اظهار کرد: با توجه به نقش مهارت در کسب و کار دنیا و تغییراتی که در بازار کار آینده مشاهده می شود، طبیعی است که همه دولت ها به فکر همکاری مشترک برای آموزش مهارتی در عرصه های گوناگون باشند.
شریعتمداری خاطرنشان کرد: با توجه به نقشی که علم و دانش در زمینه کسب فعالیت های اقتصادی دارد ، بنابراین مهارت از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
وی تاکید کرد: در این سند، همکاری های گسترده ای در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای، تاسیس مراکز تربیت مربیان و مراکزی که در تدوین استانداردها همکاری دارند ، بین دو کشور مورد بحث و توافق قرار گرفت.
وی با بیان این که در این سند همکاری ، عرصه های مشاغل جدید نیز پیش بینی شده که در 5 سال آینده صورت می گیرد، بیان کرد: برای اولین گام در نجف اشرف ، ایجاد مرکز مشترک تربیت مربی و استفاده از مراکز آموزشی موجود به ویژه مرکز تربیت مربی در حوزه تربیت مربیان جهانگردی زیارتی و افزایش سطح استاندارد پذیرایی از زائرانی که از سراسر دنیا به به نجف اشرف مشرف می شوند مورد توافق قرار گرفت.
شریعتمداری همچنین با اشاره به نیروهای جوان از فراهم شدن زمینه های تبادل نیروهای مهارت یافته و آغاز همکاری های مشترک در این زمینه خبر داد .
وی با بیان این که قرار بر این شده در اولین فرصت، همکاری های سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور با استان نجف اشرف و در ادامه با کربلای معلا آغاز شود، بیان کرد: برای افزایش سطح استانداردهای پذیرایی از زائران ، برخی مربیان در سطوح عالی در ایران آموزش می بینند.
وی از دیگر موارد توافق یافته را ایجاد مراکز جوار کارگاهی در شهر نجف در عرصه های گوناگون، فعالیت های خدماتی و گردشگری زیارتی بیان کرد که دو کشور از تجربیات یکدیگر بهره خواهند برد .
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به حوزه رفاه اجتماعی تصریح کرد: در این زمینه نیز دو کشور توافق کردند که با مجامع خیریه همکاری داشته باشند و به تاسیس مراکز خیریه کمک و از تجربیات دو جانبه استفاده کنند و توان یابان نیز آموزش های لازم را ببینند.
شریعتمداری تاکید کرد: در حوزه های بیمه های حمایتی و اجتماعی هم همکاری هایی بین دو کشور به وجود خواهد آمد .

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۴۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه که ریاست جلسه را برعهده داشت، ضمن تبیین اهمیت توسعه مناسبات با کشورهای یادشده، بر لزوم همکاری کلیه دستگاه های ذیربط و بخش خصوصی جهت بهره گیری حداکثری از ظرفیت توسعه مراودات تجاری - اقتصادی با این کشورها به ویژه در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی، ترانزیت، صادرات محصولات دانش بنیان، انرژی، صنعت، معدن و همچنین تبادل استاد و دانشجو تاکید کرد.

آخرین وضعیت طرح ها و پروژه های همکاری اقتصادی ایران با این کشورها، موانع و راهکارهای رفع آنها و تسهیل روند نهایی سازی و اجرای پروژه ها نیز در ادامه این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست معاونان و مدیران دستگاه های اجرایی عضو ستاد و نمایندگان بخش خصوصی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش دانشگاه آزاد در توسعه همکاری‌های استان واسط عراق و ایلام
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • سفر بارزانی به تهران، یک تحول مهم
  • دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه