Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان معتقد هستند، کاخ سفید تمایلی ندارد عراق دارای دولت یا نظام سیاسی فعال باشد.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛  برخی سیاستمداران عراقی بر این باور هستند که حضور آمریکا در عراق از سال ۲۰۰۳ و پیش از آن در افغانستان در چارچوب نظریه (جنگ‌های صفر) است به این معنا که تلفات ارتش آمریکا در حد صفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها اظهار داشتند، اما حضور کنونی آمریکا در مقایسه با سال ۲۰۰۳ بیانگر تغییرات زیادی در این زمینه است.

این سیاستمداران افزودند: آمریکا افزون بر مشکلات خود با کشور‌های اروپایی، کشور‌های حوزه خلیج فارس و جمهوری اسلامی ایران، از خستگی رنج می‌برد کما اینکه ارتش آمریکا ضربه‌های زیادی از مقاومت اسلامی خورده و این کشور بار دیگر در صدد بحران آفرینی در عراق است.

آن‌ها افزودند: آمریکا با متهم کردن گروه‌های مقاومت که از زمان حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳ با حضور آمریکا مقابله کرده و آنان را سال ۲۰۱۱ مجبور به خروج کردند درصدد تحریک دولت عراق و اعمال فشار بر این کشور و تفرقه افکنی است.

سیاستمداران عراقی تاکید دارند مرحله پیشین، مرحله مهلت دادن به دولت عراق برای مذاکره جهت اجرای تصمیم پارلمان عراق مبنی بر اخراج نیرو‌های آمریکایی بود.

این سیاستمداران افزودند: تاریخ روابط آمریکا و عراق تاکیدی بر این نکته است که کاخ سفید تمایلی ندارد عراق دارای دولت یا نظام سیاسی فعال باشد. عراق تاکنون هیچ کمکی از آمریکا دریافت نکرده است. زیرساخت‌های عراق سال ۱۹۹۰ تخریب و کشور طی ۱۳ سال محاصره شد. عراق برای مقابله با آمریکا هزاران شهید داد. زیرا طرح‌های ویرانگر آمریکا پس از دوره اشغال با تخریب گنبد امام حسن عسکری و امام هادی علیهما السلام آغاز شد تا به ایجاد گروه تروریستی داعش توسط آمریکا رسید.

آن‌ها تاکید کردند: مشکل در فعال یا غیر فعال بودن سفارت آمریکا نیست بلکه مسئله، کودتای آمریکا علیه عادل عبدالمهدی نخست وزیر پیشین است، زیرا وی رویکردی متمایل به شرق به ویژه چین داشت.

وی افزود: گروه‌های مقاومت معتقدند عراق فقط با بیرون راندن این نیرو‌ها می‌تواند دولتی واقعی ایجاد کند.

کارشناسان افزودند: مردم عراق عملیات زیادی علیه نیرو‌های آمریکایی از زمان اشغال این کشور انجام دادند و این عملیات بیانگر مخالفت مردم عراق است.

برخی کارشناسان نیز گفتند: ترور (سردار) قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس دو فرمانده شهید توسط آمریکا وضعیت را بسیار بحرانی کرد و پارلمان عراق نیز در این بین تصمیم تاریخی خود را اتخاذ کرد که موجب دستپاچگی شدید آمریکا شد.

این کارشناسان افزودند: دولت آمریکا نمی‌خواهد حوادث بنغازی با سفیر آمریکا در سال ۲۰۱۲ تکرار شود. این در حالی است که برخی اطلاعات بیانگر افزایش عملیات‌ها برای هدف قرار دادن سفارت آمریکاست به ویژه که آمریکا هفته‌های حساس پیش از انتخابات را می‌گذراند و این امر می‌تواند منجر به تاثیرگذاری این موضوع بر مساله انتخابات ریاست جمهوری درست مانند سال ۲۰۱۲ شود.

منبع: العام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عراق آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۰۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات معاون حقوقی رئیسی درباره پول های بلوکه شده ایران در عراق

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد دهقان معاون حقوقی رئیس دولت سیزدهم در پایان جلسه امروز چهارشنبه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالی درباره مطالبه جهانی تحریم رژیم صهیونیستی از المپیک ورزشی گفت: ما یک فهرستی از اقدامات رژیم صهیونیستی را با مشارکت سازمان‌های مردم نهاد تهیه کرده‌ایم که جلسات ما با این سازمان‌ها همچنان ادامه دارد .

آنگونه که ایلنا روایت کرده، وی‌ افزود: در همین زمینه روز گذشته جلسه‌ای برگزار شد و هم مستندسازی در خصوص اقدامات و جنایات رژیم صهیونیستی صورت گرفته و هم از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد داخلی استفاده می‌شود.

دهقان اظهار کرد: ارتباطاتی با سازمان‌های مردم نهاد خارجی و اروپایی شکل گرفته تا از ظرفیت‌های آنها نیز در این زمینه استفاده شود و ما بتوانیم از این ظرفیت‌ها برای پیگیری جنایاتی که رژیم صهیونیستی را در غزه مرتکب شده است و همچنان نیز ادامه دارد در حد ممکن در کشورهای مختلف جهان استفاده شود.

وی ادامه داد: البته چون ما رژیم صهیونیستی را به عنوان دولت به رسمیت نمی‌شناسیم طبیعتا اقدامات ما به عنوان دولت خیلی وجهی ندارد و اقدامات ما از مسیرهای دیگری باید صورت گیرد.

وی درباره دارایی‌های بلوکه شده ایران در عراق گفت: دارایی بلوکه شده در عراق نداریم گاهی برخی موانعی درست می‌شود که با گفت‌وگو ها حل می‌شود. دارایی را بلوکه شده تلقی می کنیم که با حکم قضایی کشور دارایی ما بلوکه شده باشد که این اتفاق در عراق نیفتاده است، دارایی جمهوری اسلامی ایران در عراق بلوکه نشده، بلکه بحث‌هایی در مراودات پولی و مالی بین ایران و عراق وجود دارد که با گفت‌وگو بین بانک مرکزی دو کشور دو کشور همیشه حل شده و مشکلی در این زمینه که لاینحل باشد، نداریم.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904229

دیگر خبرها

  • سران کشورهای بزرگ به تل‌آویو رفتند تا علیه اسلام اعلام جنگ کنند
  • توضیحات معاون حقوقی رئیسی درباره پول های بلوکه شده ایران در عراق
  • تقابل ۲ کلیدواژه «بزرگ» و «محدود» در عملیات رفح
  • تیک تاک در مقابل کاخ سفید قد علم کرد
  • نقشه بی‌رحمانه پدر برای فروش کلیه فرزندش
  • رئیسی: با عملیات وعده صادق، سایه جنگ از کشور برداشته شد/ عده‌ای فکر می‌کردند با موشک می‌شود معامله کرد/ همه باید به قانون حجاب پایبند باشند/ دشمن به دنبال حیازدایی از جامعه است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق