Web Analytics Made Easy - Statcounter

گردان‌های حزب‌الله عراق در بیانیه‌ای خطاب به گروه‌های سیاسی این کشور تأکید کرد: «کارتان را محکم کنید، تعلل و دفاع از خائنان و مزدوران بس است.» به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المیادین، گردان‌های حزب‌الله عراق در واکنش به تظاهرات میلیونیِ روز جمعه علیه حضور آمریکا گفت: «ملتی که به این شیوه استثنایی (به خیابان‌ها) آمدند شایسته برخورداری از دولتی عادل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

گردان‌های حزب‌الله در این بیانیه اعلام کرد: «ما به هیچ توافق داخلی یا خارجی به‌جز توافقات با هم‌پیمانان ملزم نیستیم.»

گردان‌های حزب‌الله با تصریح بر این‌که حق مقاومت در دفاع از حاکمیت کشور نیاز به اجازه از هیچ کس ندارد، خطاب به گروه‌های سیاسی در عراق تأکید کرد: «کارتان را محکم کنید، تعلل و دفاع از خیانتکاران و مزدوران بس است.»

هم‌راستا با این بیانیه، ائتلاف سائرون نیز روز گذشته نشستی را برای بررسی تظاهرات «حاکمیت میلیونی» در روز جمعه، برگزار کرد.

طبق بیانیه ائتلاف سائرون، در این نشست «راه‌های مطلوب برای تحقق حاکمیت عراق و جلوگیری از هرگونه تجاوز در چارچوب کانال‌های سیاسی و قانونی مورد بحث قرار گرفت».

ائتلاف سائرون طرح نقشه‌ای را برای دستیابی به این هدف وضع و مواردی را پیشنهاد کرد که از جمله آن پیشنهاد «تصویب قانون منع وجود هرگونه پایگاه و حضور نیرو‌های بیگانه در خاک عراق و تلاش برای پایان دادن به فعالیت شرکت‌های امنیتی آمریکایی است».

ائتلاف سائرون همچنین خواستار «امضای معاهدات و توافقنامه‌های عدم مداخله و عدم تجاوز با کشور‌های همجوار و توافقات همکاری در تمام زمینه‌ها از جمله اقتصادی، رسانه‌ای و فناوری و ... شد».

بغداد روز جمعه (۴ بهمن ماه) صحنه تظاهرات میلیونی با درخواست برای اخراج نیرو‌های آمریکایی از کشور بود که در آن گروه‌ها و جریان‌های مختلف سیاسی و حامیان مقاومت و عشایر عراق مشارکت داشتند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گردان های حزب الله عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۴۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست تبیین روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور با سخنرانی دکتر ناصر باقری مقدم رئیس گروه مطالعات راهبردی علم و فناوری و آینده‌نگاری و دبیر ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ به صورت مجازی و از طریق اسکای روم با حضور اکثریت نمایندگان هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

 

دکتر باقری مقدم بهره‌مندی از نقطه نظرات دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی سراسر کشور را فرصت مغتنمی در مسیر روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور خواند.

 

وی در ابتدا به بیان سرفصل‌های نقشه جامع علمی کشور پرداخت و یکی از ایرادات وارد به نقشه جامع علمی کشور را زیاد بودن تعداد اولویت‌ها خواند.

 

ﻣﺪﯾﺮ ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ به تعریف انواع سیاست‌ها و تحلیل آنها در نقشه جامع علمی کشور پرداخت.

 

به اعتقاد وی تاکنون نیمی از نقشه جامع علمی کشور پیاده شده و در حال اجرایی‌سازی است و بخش‌های مهمی از آن هم هنوز اجرایی نشده که باید در روزآمدسازی مورد توجه قرار گیرند.

 

وی در ادامه گفت: یک سری اصول را در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور مد نظر قرار دادیم. اولین اصل این است که به دنبال بازنگری هستیم و نه اینکه یک نقشه جامع علمی جدیدی را تهیه کنیم. اصل دوم این است که کماکان به بحث اولویت‌گذاری عمودی در نقشه خواهیم پرداخت اما راهبردهای افقی را هم مورد توجه قرار می‌دهیم. اتخاذ دو رویکرد توامان فنی- اقتصادی و اجتماعی- فنی اصل سوم است.

 

باقری مقدم بیان کرد: به بحث گفتمان سازی عمومی و نخبگانی و جلب مشارکت حداکثری دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در روزآمدسازی نقشه توجه ویژه‌ای خواهد شد.

 

وی در ادامه به تشریح ساختار روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور پرداخت و گفت: در هنگام تفکیک نقشه به بخش‌های مختلف، چهارده بسته کاری تعریف شد تا برای هرکدام ساز و کار روزآمدسازی را بیندیشیم. هر کدام از این بسته‌ها بنا به وضعیتی که اکنون دارند ممکن است کمابیش نیاز به روزآمدسازی و تعیین کمیت داشته باشند.

 

وی گفت: هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی در تک تک این بسته‌های کاری می‌توانند به ما کمک فکری بدهند.

 

ﻣﺪﯾﺮ ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ مهمترین فعالیت‌های مورد انتظار در کارگروه‌های تخصصی برای هر یک از این بسته‌های کاری را مورد اشاره قرار داد که قرار است با رویکرد دلفی انجام شوند و ادامه داد: هیئت‌های اندیشه‌ورز در دو مورد تحلیل نظرات خبرگان حقیقی و حقوقی در حوزه مربوطه و استفاده حداکثری از ظرفیت تخصصی کشور در حوزه مربوطه و مدیریت جریان گفتمان سازی و ترویج در طول فرآیند می‌توانند کمک زیادی کنند.

 

در ابتدای جلسه نیز دکتر محمدرضا مصوری کارشناس معاونت آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با ارائه توضیحات پیرامون نشست پرداخت.

 

وی دلیل برگزاری این نشست را درخواست بسیاری از هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی برای تشکیل یک بحث تبیینی پیرامون نحوه روزآمدسازی، نگرش به قضیه روزآمدسازی نقشه و اینکه در چه کمیت و کیفیتی این قضیه می‌تواند صورت بگیرد دانست.

 

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقشه اصلی براندازان خدشه وارد کردن به عنصر انسجام است
  • امام جمعه اصفهان: حج، تمرین فشرده بندگی است
  • اجلاسیه علما شهرستان زیرکوه درشهریور امسال برگزار می‌شود
  • تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور
  • نقشه بی‌رحمانه پدر برای فروش کلیه فرزندش
  • امسال مکه شاهد عظیم ترین تظاهرات ضد صهیونیستی خواهد بود
  • رئیس اقلیم کردستان عراق با رهبر انقلاب دیدار کرد
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور
  • دیدار رئیس اقلیم کردستان عراق با آیت‌الله رئیسی
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند