Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-09@00:43:02 GMT

سخت‌ترین پاسخ‌ها برای واکنش ایران چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۷۶۱۵۴

سخت‌ترین پاسخ‌ها برای واکنش ایران چیست؟

در ابتدا نگارنده این متن لازم می‌داند عمق تاسف و تاثر خود را نسبت به وقایع پیش آمده در به شهادت رساندن هیئت ایرانی در فرودگاه بغداد ابراز نماید. نگاهی به تحرکات اخیر آمریکایی‌ها در هفته‌های گذشته نشان می دهد که آنان در پی اجرای مرحله به مرحله نقشه از پیش تعیین شده در خاورمیانه هستند. علت اجرای این نقشه البته بیشتر به شکست های دیپلماتیک حکومت ترامپ در عرصه‌های جهانی مانند جنگ تجاری با چین و قضیه کره شمالی و ناکامی در اعمال سیاست فشار حداکثری بر ایران می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین فشار سیاسی وارد بر ترامپ به علت قضیه استیضاح او را بر آن داشته تا برای فرار از وضع موجود، با ایجاد وضعیت قرمز جنگی توجه همگان را به نقاط انحرافی پرت کند و بر همه ناکامی‌های داخلی و بین المللی خود سرپوش گذارد و چه بسا رویاپردازی‌هایی هم در زمینه انتخابات پیش روی 2020 امریکا در سر داشته باشد.

به منظور نیل به این هدف، شعله ور کردن آتش جنگ در منطقه خاورمیانه آسان ترین کار ممکن تصور می‌شود. به این واسطه، ابتدا نیروهای امریکایی به بمباران و کشتار نیروهای حشدالشعبی در عراق پرداختند. این کار طبق انتظار آنان آتش غیرت برادران عراقی را شعله ور تر از گذشته کرد و سبب بروز نارضایتی کلی آنان در قالب هجوم به سفارت آمریکا در این کشور شد. اینجا بود که مرحله دوم برنامه از پیش تعیین شده ترامپ عملیاتی شد. با درخواست سفارت، نیروهای دفاعی وظیفه یافتند بدون هیچگونه روال دیپلماتیک به یاری آنان بشتابند و در نقش ناجیانی، ساکنین سفارت را نجات دهند تا سرنوشت بنغازی تکرار نشود. این اقدام صورت گرفت تا ترامپ با ژست پیروزمندانه، مقابل دوربین تلویزیون ظاهر شود و توپ خود را درون حلقه جا دهد. مرحله بعدی نقشه، گسترش درگیری مخصوصا با شناساندن یک دشمن شناسنامه دار خارجی مانند ایران رقم می‌خورد. منتها درجه آرزوی ترامپ و دولت آن در این دوران بغرنج و زیر فشارهای داخلی و خارجی، ایجاد جنگی بزرگ می‌باشد که با تکیه بر فضای رسانه ای و با دروغ های شاخدار، دوباره در نقش یک ناجی، سکان هدایت آمریکا را دوقبضه در اختیار گیرد. به شهادت رساندن فرمانده سپاه قدس ایران در کشور ثالت، گرچه طبق همه اصول و قواعد بین المللی یک عمل تروریستی محسوب می‌شود، اما دولت ترامپ ننگ انجام عملیات تروریستی را به جان خرید و با دروغ‌ها و تکنیک‌های رسانه ای سعی در تطهیر عمل زشت خود داشت، به این امید که آتشی که برای انجام برنامه خود لازم دارد از این روش افروخته گردد.

در پاسخ به این اقدام، موج اعتراض به عمل تروریستی مذکور و خونخواهی از لحظات اولیه در ایران و خط مقاومت مطرح گردید. مقامات عالی رتبه ایران، مقام معظم رهبری، ریاست جمهور، ریاست دستگاه قضا، رنیس و نمایندگان مجلس، فرماندهان نظامی و آحاد مردم بر پاسخ متقابل و  انتقام گیری در زمان و مکان مناسب و به نحو مقتضی تاکید داشتند. انتظار هر ایرانی نیز آنست که پاسخگویی به این اقدام مذبوحانه و تروریستی که توسط بزرگترین مدعی مقابله با تروریست انجام پذیرفت، به صورتی باشد که علاوه بر حفظ عزت و غرور ملی، درس عبرتی برای هر دولت خارجی باشد تا برای ماجراجویی هایش فکر جسارت به ایران و ایرانی و منافع ایران را به مخیله خود راه ندهد. قطعا حملات موشکی به مواضعی در اسرائیل یا دیگر پایگاه های امریکا در سطح منطقه، حتی با وجودی که منجر به تلافاتی برای طرف مقابل شود، علاوه بر اینکه توپ را برای حمله سخت تر و شدیدتر حتی به مناطق شهری کشتار غیرنظامیان در زمین حریف می اندازد، در راستای اجرای نقشه شوم ترامپ برای به آتش کشیدن منطقه تفسیر می شود. از طرفی چنین اقداماتی آنچنان بزرگ نیست که طرف مقابل را از کرده های قبلی خود پشیمان کند، زیرا جنگجویان پول خون خود را از قبل دریافت کرده اند و از طرفی باز هم به بهانه های واهی، بخشی از اموال این کشور در اقصی نقاط جهان به این بهانه بلوکه می‌گردد و از شروع جنگی ویرانگر، آنهم در هزاران کیلومتر دورتر از مرزهای آمریکا، ایران منتفع نمی‌گردد. دامنه پاسخگویی به اشتباهات دولت ترامپ باید بسیار بزرگتر و وحشتناکتر برای آنان باشد. پاسخ هایی مانند اجبار آنان به خروج از منطقه یا از دست دادن پایگاه‌های نظامی شان در سطح منطقه، علاوه بر آنکه نقشه های آنان را با شکست مواجه می کند، تلخی ناکامی اقدامات احمقانه آنان را برای همیشه در تاریخ ثبت می‌کند.

با توجه به جنایت هایی که در طول سالیان اخیر نظامیان آمریکایی با بمباران شهرها و کشتار مردم عراق انجام داده اند و با توجه به حمایت‌های همه جانبه امریکا از داعش و تروریست های وابسته که دستشان برای مردم عراق رو شده است، و علی الخصوص، با اقدام اخیر نظامیان آمریکایی در انجام عملیات تروریستی در فرودگاه بغداد که برخلاف پیمان های نظامی امنیتی با دولت عراق پیرامون مقابله با داعش می‌باشد، و با توجه به مخالفت برادران عراقی با حضور امریکایی ها و فتوای مراجع معظم عراق، بسیار لازم و ضروری است که از ظرفیت دیپلماسی موجود بین دو کشور استفاده شود تا دولت عراق تحت فشار افکار عمومی آن کشور، به پیمان نظامی با آمریکا خاتمه داده و خواستار خروج نیروهای امریکایی از این کشور شود. به راه انداختن جنبش‌های مردمی در فضای مجازی برای همراه ساختن مردم عراق با این امر، در کنار به کار گیری ظرفیت‌های اسلامی موجود بین دو کشور، می تواند به نتیجه مطلوب بیانجامد. قطعا خروج امریکا از عراق، شکست بسیار بزرگی برای دولت امریکا به حساب می‌آید که در راستای تحقق آرمان‌های شهید سلیمانی در اخراج امریکا از منطقه نیز تلقی می‌گردد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۶۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند

معاون اول رئیس جمهور در دیدار با وزیر تجارت عراق گفت: روابط دوستانه،‌ عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور ظهر امروز دوشنبه در دیدار سلمان الغریری وزیر تجارت عراق، با بیان اینکه توفیقات دولت و ملت عراق همواره برای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است اظهار امیدواری کرد روز به روز شاهد افزایش توفیقات و رفاه مردم دو کشور باشیم.

مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست مخبر با تاکید بر لزوم گسترش مناسبات اقتصادی و ارتقاء سطح همکاری‌های تجاری جمهوری اسلامی ایران و عراق گفت: روابط تهران و بغداد نزدیک، مستحکم و صمیمانه است و اتحاد دو کشور مایه ضرر و زیان و ترس دشمنان و نقطه امیدواری و رفاه دو ملت است و مردم دو کشور طعم شیرین این اتحاد را در گسترش مناسبات اقتصادی فیمابین خواهند چشید.

وی همچنین لازمه توسعه مناسبات اقتصادی ایران و عراق را تسهیل همکاری بخش خصوصی دو کشور دانست و افزود: بخش خصوصی ایران به دلیل روابط صمیمانه دو کشور و همچنین وجود عتبات عالیات، انگیزه بالایی برای فعالیت در عراق دارند که لازم است کمیسیون همکاری‌های مشترک، موانع پیش روی توسعه مراودات تجاری فی مابین را شناسایی و نسبت به رفع این مشکلات اقدام کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایران و عراق باید در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند تصریح کرد: روابط دوستانه،‌ عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم.

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود از وعده صادق و پاسخ محکم جمهوری اسلامی ایران به رژیم اشغالگر قدس بعنوان یک نقطه تاریخی یاد کرد و اظهار داشت: امروز هیمنه آمریکا و اسرائیل با ایستادگی محور مقاومت کاملا در هم شکسته و علی رغم اینکه آنها تمامی امکانات خود را بسیج کرده‌اند نتوانسته‌اند به اهداف خود دست پیدا کنند به همین دلیل به کشتار زنان و کودکان در غزه روی آوردند.

وزیر تجارت عراق نیز در این دیدار ایران را سرزمین تاریخ،‌ تمدن و اندیشه توصیف کرد و گفت: بغداد به دنبال تقویت جدی در مناسبات تجاری با تهران است و این موضوعی است که نخست وزیر عراق نیز آن را به‌عنوان یک اولویت دنبال می‌کند.

سلمان الغریری با اشاره به وجود کالاها و محصولات ایرانی در عراق خاطر نشان کرد: عراق بازار خوبی برای کالاهای ایرانی است و ما همواره خواهان تقویت واردات محصولات ایرانی به عراق هستیم.

وزیر تجارت عراق از ایران بعنوان یکی از مهمترین شرکای تجاری خود یاد کرد و افزود: به‌عنوان وزیر تجارت عراق و رئیس طرف عراقی کمیسیون همکاری‌های مشترک دو کشور آمادگی دارم موانع و مشکلات پیش روی تجار ایرانی را برای توسعه فعالیت‌های خود در عراق مرتفع کنم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف پاسخ جدیدی برای معمای دیرین یک سیاره جهنمی!
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ۵۰‌ درصد تردد زوار عراق از مرز مهران است
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • واکنش زین‌الدین زیدان به حضور در بایرن مونیخ
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • واکنش زیدان به حضور در بایرن‌ مونیخ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • حمله دیگری از مقاومت اسلامی عراق به یک مرکز نظامی صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی